#2193
Çok 12 Hıristiyan bilezik el yapımı dini el yapımı Batı Takı Seti
Fiyat 20.00
Kategori
Metal el sanatları
Durum
Aktif
Ödeme yöntemleri
  • MoneyGram
  • Banka Tel
nakliye fiyat
  • TR nakliye fiyat: 17.00
  • Uluslararası nakliye fiyat: 17.00
teslim süresi
Geçerli online izleme 15-30 gün
döner
iade kabul edilememektedir
alıcı koruma
sipariş fişi ya da para iadesi garantisi
Satıcı bilgileri

Satılıyor sanat

Den beri üye: 23.04.2015


Bu satıcıdan daha fazla öğe bakın

Öğe hakkında daha fazla
12 el bilezikler, farklı modelleri çok.

ZAMANINDA teslimat: Ödemenizi aldıktan 1-2 iş günü sonra Lima, Peru sipariş gönderin. Ne zaman sen-ecek almak sipariş yaklaşık 15-20 gün tam zamanı. İzleme USPS tarafından ABD için geçerli. Hava posta nedeniyle bazı gecikmeler olabilir ama genel olarak, bu gecikmeler yapmak sık ortaya çıkar değil. Posta sertifikalı, 1 ayda sipariş almazsanız, postane için resmi bir şikayet yapacağız. Limit zaman 55 gün olacak.

Hızlı Kargo seçeneği: Ayrıca hızlı kargo EMS ile sunuyoruz. Bu seçeneği kullanmak için ABD ve 7-15 gün dünya çapında 5-10 gün içinde sipariş almak mümkün olacak. O bizimle birlikte sipariş ürünleri miktarı için especific hızlı kargo fiyat vermek için bize ulaşın.

İNDİRİM kombine SİPARİŞLERİ için: 2 ya da daha çok satın alırsanız, 3 USD satın her ek yerinde bir nakliye indirim uygulanır. Dünya sunduğumuz birçok diğer ürünleri görmek için tekliflerinizi mağazamızda ziyaret edin. Biz Toptancılar vardır. Öldüya veya binlerce ürünleri satın almak için arıyorsanız, lütfen bize mesaj için özel fiyat ve şimdi çok satın almak.

GERİBİLDİRİM: Eğer üründen memnun iseniz, lütfen bizi olumlu geribildirim bırak. Bu bizi daha iyi hizmet sağlamak ve daha fazla ürün satışı için teklif için yardımcı olacaktır. Sen değerlendirirken teslim süresi ve nakliye fiyatı biz Lima, Peru siparişleri göndermek göz önünde bulundurun. Siparişinizle ilgili her türlü varsa, lütfen bize mesaj göndermek ve biz o-ecek çözmek. Teşekkürler.
Yorumlar

E:

Soru: